Astăzi lucrăm pînă la 15:00

Cererea dvs. a fost trimisă.

După trimiterea formularului, managerii noștri vă vor contacta în termen de 15 minute de lucru!

Din ce cauză nu se aprinde telefonul?

Din ce cauză nu se conectează telefonul: 

  1. acumulatorul este descărcat;
  2. probleme cu încărcătorul; 
  3. cădere pe o suprafață; 
  4. contactul cu apa; 
  5. defecțiuni în timpul conectării la o sursă de alimentare.

Cum diagnosticăm defecțiunile:
 Cele mai răspândite cauze sunt cele hardware. Mai rar acestea sunt de software. Rezolvarea problemelor pentru fiecare telefon este individuală și nu trebuie să vă întristați din start. Asigurați-vă că bateria este încărcată complet. Pentru aceasta, conectați telefonul la sursa de alimentare și lăsați să se încarce 30 de minute. Dacă telefonul nu se pornește, verificați problema bateriei.
 Puteți împrumuta bateria de la un cunoscut care are același model te telefon și instalați-o în dispozitivul dumneavoastră. Dacă acesta s-a conectat - cu dispozitivul e totul în regulă, toată problema este în baterie, care trebuie înlocuită. În cazul pătrunderii apei, se poate întîmpla un defect în sistemul de programare al unității. Luați aminte că nici într-un caz nu puteți telefonul la încărcat și nu încercați să-l conectați. Dacă ați scăpat telefonul jos și acesta nu se mai aprinde, atunci problemele sunt de tip mecanic.
Odată cu utilizarea dispozitivului pentru a intra pe  Internet, riscul de a obține un virus este destul de mare. Acestea sunt periculoase, pentru faptul că acestea șterg fișiere care sunt necesare pentru funcționalitatea normală a dispozitivului. În aceste cazuri, fără ajutorul specialiștilor din centrul de securitate, nu puteți scăpa. Nu este necesar să vă dezasamblați telefonul,deoarece puteți atinge unele detalii foarte importante și vă puteți lua rămas bun de la telefonul dumneavoastră. Specialiștii noștri - profesioniștii care înlătură orice defecțiune. 
 


  • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

  • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

  • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow