Moldcell

079 92 77 38

Astăzi lucrăm pînă la 18:30

Service Centru Toshiba Chisinau

Repararea dispozitivelor Toshiba

Dispozitivele firmei Toshiba sunt  foarte răspândiți în întreaga lume și și-au câștigat reputația de producător de calitate, ai căror echipamente servesc mult timp și aduc numai emoții pozitive in urma utilizarii.

În ciuda faptului că electronica Toshiba este sigură și de înaltă calitate utilizatorii pot supune acest echipament la funcționarea necorespunzătoare, din cauza căreia probabilitatea de defectare crește de mai multe ori.

Dar ce să facem dacă totuși sa întâmplat o defecțiune și este necesară reparația urgentă a echipamentului Toshiba.

Expertii centrului nostru de servicii oferă numai reparații de înaltă calitate ale oricărui echipament la prețuri rezonabile. 

Centrul nostru de servicii activeaza pe piață de peste 9 ani și în această perioadă am câștigat o experiență reală în ceea ce privește repararea mai multor tipuri de echipamente și putem face reparații de orice complexitate pentru prețuri și termeni rezonabili.

In mod frecvent, producătorii nu sunt vinovați in defectiuni , ci, așa cum am menționat mai devreme, utilizatorii înșiși, care prin operațiune necorespunzătoare aduc echipamentelein starea critica .

Mai jos am  întocmit o listă a defecțiunilor principale ale laptopurilor și a altor echipamente Toshiba·     

Defecțiune în cooler (ventilator),

Acest mic ventilator este în laptop și răcește procesorul, datorită căruia laptopul funcționează corect, rapid, fără supraîncălzire.

Dar dacă funcționează incorrect sau este complet inactiv, laptopul începe să se încălzească, din cauza aceasta  performanța laptop-ului suferă mult și partea necesară pentru funcționare se poate supraîncălzi și se poate defecta.

Principalul motiv pentru defectiune oricărei componente a unui computer sau a unui laptop este simplă supraîncălzirea, deci această parte este foarte importantă pentru funcționarea corectă a laptopului și a computerului.

Defecțiunea ventilatorului se produce datorită contaminării cu praf, lână, fire.

Dacă ați observat aceste "simptome", atunci trebuie să contactați centrul de service Aaron pentru a putea face o muncă profesională pentru a ajuta dispozitivul dvs Toshiba.

Cum ar fi: curățarea ventilatorului, diagnosticarea și prevenirea sistemului de răcire și înlocuirea pastei termice, care este responsabilă pentru absorbția căldurii produse de procesor, deoarece în timp își pierde proprietățile. După această operație,dispozitivul dvs. Toshiba va începe să funcționeze mult mai bine·        

Ieșirea din funcțiune a puntei de sus/puntei de jos PC/Laptop

Problemele cu puntea de sus/puntea de jos apar adesea de la supraîncălzirea gravă sau  în urma  unui scurt circuit  în computer / laptop.

De asemenea,defectul  poate apărea datorită unei căderi schimbari  de energie. Centrul nostru de service dispune de instrumentele și echipamentele necesare pentru rezolvarea acestei defecțiuni a dispozitivului dvs. Toshiba, în cel mai scurt timp și la cele mai rezonabile prețuri.·  

Deteriorarea carcasei laptopului.

Datorită funcționării necorespunzătoare sau a căderilor și loviturilor întâmplătoare,carcasul dispozitivului dvs poate avea urme de zgârieturi, adânci și poate să nu mai functioneze. Pentru ca aceste probleme să nu apară, trebuie să respectați regulile de funcționare și să protejați dispozitivul.

Garanțiile noastre!!

Eliminăm toate defecțiunile și problemele menționate mai sus cu aspectul exterior ale tehnologiei, dvs. Toshiba, în centrul nostru de service Arron, cu sediul la Chișinău la prețuri accesibile, din 2010.

Pentru repararea întregului echipament și pentru absolut toate serviciile noastre este furnizată garanția de la 30 la 365 de zile.

În primul plan am pus clientul și comanda sa, și nu beneficiul material. Prin aprecierea reputației și a imaginii noastre, noi luăm pe deplin toată responsabilitatea pentru munca noastră în garanție și vă garantăm execuția calitativă a comenzilor.

Termenul limita de comanda

Practic cele mai multe reparații sunt efectuate în aceeași zi, în câteva ore sau mai puțin curățarea sistemului, repararea programată a dispozitivului, înlocuirea slotului, înlocuirea ecranului).Comenzile mai complexe necesită mai mult timp (1-4 zile).

De exemplu, repararea sau înlocuirea componentelor, repararea puntei de sus/puntei de jos etc.

Pericolele de auto-reparare!!!

Dacă decideți să vă reparați dispozitivul Toshiba preferat acasă, fără echipamentul și abilitățile necesare, riscați să stricati în cele din urmă dispozitivul, aducându-l într-o stare complet mortă În unele cazuri, dispozitivul poate fi reparat, dar atunci repararea va necesita mult timp și multi bani

Adesea, asa gen de reparație nu aduce nimic bun.

Pentru a efectua o reparație cu adevărat de înaltă calitate și utilă, este necesar să aveți un echipament cu ajutorul căruia puteți efectua diagnosticarea cu competență, deoarece diagnosticarea corectă și precisă este cheia unei reparații corecte a oricărui dispozitiv Toshiba.

Un astfel de echipament este în centrul nostru de service Arron, care, împreună cu meșterii cu experiență și componente de înaltă calitate, reduc riscurile de reparații nereușite la zero.