Astăzi lucrăm pînă la 15:00

Service Centru Asus Chisinau

Repararea dispozitivelor de la compania Asus.

În lumea modernă, tehnologia penetrează tot mai mult viețile noastre. 

Ne oferă confort și comoditate, ne oferă noi oportunități și diverse instrumente care ne ușurează viaţa.

Cu toate acestea, nu există nimic perfect și orice  dispozitiv indiferent cât de scump este, poate eșua în orice moment.

Odată cu răspândirea tehnologiei și a internetului, un număr din ce în ce mai mare de oameni își conectează viața cu noile tehnologii și își câștigă  existența cu ajutorul internetului și al diverselor tehnologii. 

Prin urmare, pierderea unui laptop sau a unui computer devine o problemă mare și necesită reparații urgente, deoarece fără un dispozitiv, o persoană ramaine pur și simplu fără serviciu.

Centrul de servicii Arron este întotdeauna gata să vă ajute!  

Ne ocupam în repararea profesională a echipamentelor Asus și nu numai, de peste 9 ani și avem o experiență extraordinară în reparația unui număr mare de dispozitive diferite.

Mulți oameni cunosc compania taiwaneză Asus, care are o gamă uriașă și produce diverse echipamente: smartphone-uri, laptop-uri, tablete, computere și multe alte dispozitive diferite. Vă garantăm o reparație de înaltă calitate a echipamentului Asus la Chișinău la cele mai mici prețuri.

Experții noștri

În service-ul nostru de înaltă calitate pentru repararea diferitelor electronice Arron, puteți să nu vă îngrijorați de  profesionalismul personalului care lucrează la noi. Cine doreste  să lucreze în centrul nostru de servicii trebuie să aibă o experiență profesională extinsă și să aibă toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a-și face lucrul corect.

De asemenea, fiecare nou specialist  trece prin curs aprofundat de studiu, un test de cunoștințe și profesionalism.

Echipamentul în Service Centrul Arron

Nu am  economisit niciodată  pe calitatea echipamentului nostru și, prin urmare, folosim numai cel mai bun și mai fiabil echipament care, în tandem cu meșterii profesioniști, oferă doar cel mai bun rezultat.

Ce servicii oferim?

Service Centrul Arron a reparat un număr mare de dispositive diferite începând cu anul 2010, iar în acest timp am văzut diverse defectiuni  care ne-au întărit abilitățile și au oferit noi cunoștințe, datorită cărora putem efectua lucrul  la fel de eficient, rapid și sigur.

Echipamentele noastre, precum și experți, lucrează întotdeauna numai la cel mai înalt nivel și pot întotdeauna să vă bucure cu profesionalismul și calitatea serviciilor oferite. Realizăm nu numai repararea echipamentului Asus, ci și un număr mare de alte mărci de performanță de cea mai bună calitate.

Puteți să ne contactați întotdeauna, centrul nostru oferă reparații la cele mai bune prețuri și cât mai curând posibil.

Dacă ați observat o defecțiune  ne puteți contacta utilizând informațiile de contact de pe site-ul din care citiți în prezent acest articol și discutați absolut toate aspectele si detaliile  legate de furnizarea serviciilor noastre sau  puteți vizita personal Service Centrul Arron.

 Lista serviciilor principale

 Reparații laptop / PC / Curățenie / Diagnosticare

  Repararea telefoanelor / tabletelor tuturor modelelor

   Repararea  dispozitivelor  Apple

    Repararea echipamentului foto / video

   Reparatii aparatelor electrocasnice și de birou

Această listă enumeră doar serviciile noastre de bază, ne specializăm în toate dispozitivele electronice, nu numai în dispozitivele Asus și putem face reparații pentru comanda dvs. individuală, nu neapărat din listă afișăta mai sus.

Doar în centrul nostru de service puteți fi siguri de siguranța reparațiie la cele mai bune prețuri, cu respectarea tuturor termenilor limită.


  • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

  • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

  • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow