Astăzi lucrăm pînă la 15:00

Cererea dvs. a fost trimisă.

După trimiterea formularului, managerii noștri vă vor contacta în termen de 15 minute de lucru!

Din ce cauză nu funcționează ecranul?

Nu funcționează ecranul la notebook. Din ce cauză? 

 Cauzele principale ale nefuncționării notebook-ului: Pentru început vă rugăm să vă amintiți dacă nu ați vărsat ceai sau cafea peste dispozitiv sau nu l-ați scăpat jos. Dacă nu s-a întâmplat nimic din cele enumerate anterior, următoarele cauze pot fi:

 1. bateria defectă - nu vă grăbiți să vă îngrijorați. Controlați încărcarea bateriei, verificați conectarea la priză. Dacă nimic nu s-a schimbat, verificați dacă este electricitate în casă. Blocul de alimentare defectat poate fi și el o cauză a nefuncționării și vă recomandăm să procurați altul.
 2. problema display - dacă în notebook procesorul produce sunete care vă alertează despre o problemă, dar ecranul nu funcționează, atunci problema este în display defectă.
 3. problema cu memoria operativă - dacă ecranul rămâne negru, aduceți dispozitvul la ARRON.
    Fără anumite instrumente și cunoștințe în domeniu, utilizatorul nu va putea efectua reparația de unul singur, doar va agrava situația.
 4. alte cauze: cablul este fixat rău, defecțiuni în cablurile plăcii sunt desprinse, ieșirea din funcțiune a procesorului sau cartelei video.
   
   Acestea nu sunt toate cauzele defectării notebook-ului dumneavoastră, o diagnostică rapidă în centrul nostru, va putea găsi problemele și înlăturarea lor, se va efectua la cel mai înalt nivel.

 • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

 • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

 • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow