Astăzi lucrăm pînă la 15:00

Cererea dvs. a fost trimisă.

După trimiterea formularului, managerii noștri vă vor contacta în termen de 15 minute de lucru!

Din ce cauză nu se încarcă telefonul?

De ce nu se încarcă telefonul?
 Telefonul nu se încarcă probabil din cauza pătrunderii gunoaielor în priza dispozitivului. Pentru aceasta trebuie să deconectați telefonul, să scoateți bateria și foarte atent să curățiți acel loc, fără a depune mare efort. Aceste cauze foarte ușor se înlătură fără ajutorul meșterilor, dar se întîmplă că în interiorul electronicii dispozitivului se ascunde defectul, atunci fără salvarea specialiștilor nu puteți scăpa.

  1. Dacă defecțiunea se ascunde în cuibușorul de alimentare - trebuie schimbarea prizei. Pentru toate modelele diferite, aceste prize se instalează greșit: pentru unele se sudează pe plată, dar pentru restul - se situează în flex-cable. 
  2. La folosirea unui încărcător neoriginal sau necalitativ, apar diferite probleme cu lanțul. În acest caz este nevoie de diagnosticare, care vă va ajuta să îndepărtați defecțiunea. Ajută desigur și o simplă ștergere cu spirt, dar în cazurile mai critice, vom fi nevoiți să schimbăm microschema.
  3. La supraîncălzirea acumulatorului la fel apare o problemă des întîlnită - nu se încarcă telefonul. Schimbul elementelor de alimentare este o metodă de a rezolva situația. Dar pentru a vă asigura că cauza este în aceste elemente, este nevoie de o diagnosticare preventivă.

 Dacă sunteți siguri că cauza defecțiunii nu este în adapter și în încăpere este electricitate, atunci vă recomandăm să vă adresați la meșterii noștri.


  • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

  • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

  • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow