Astăzi lucrăm pînă la 15:00

Cererea dvs. a fost trimisă.

După trimiterea formularului, managerii noștri vă vor contacta în termen de 15 minute de lucru!

Din ce cauză se defectează notebook-ul?

Principalele cauze funcționării incorecte a notebook-ului:

  1. defectarea conectorului de alimentare. Aici vă va ajuta reparația acestuia, ținând cont de gradul de defectare;
  2. defectarea plăcii mamă (se pot produce schimbarea bruscă a tensiunii și a unui scurt circuit). Pentru înlăturare, trebuie de trecut o diagnostică pentru a schimba elementele ce nu lucrează.
  3. supraîncălzirea la fel poate duce la nefuncționarea notebook-ului. El se poate înfierbânta de la supraîncărcarea windowsului  sau din cauza daunelor contactelor.
  4. la conectare auziți coolerului , luminează indicatorii conectării, dar acestea nu se sting, s-a oprit încărcarea datelor și nu se aprinde ecranul. Aceasta se poate întâmpla din următoarele motive: procesorul nu-și îndeplinește corect funcția, în care va ajuta doar schimbul elementelor care alimentează tensiunea; defecțiunea firmware-ului BIOS, alternativa fiind schimbul microschemei; eșecul video card - va fi nevoie de dezasamblarea totală a dispozitivului și schimbarea microschemei.

  Dacă notebook-ul dumneavoastră nu funcționează fără conectare la rețea sau se aprinde și nu lucrează mai mult de 10-15 minute, în acest caz putem vorbi despre bateria validă. Puteți combate această problemă prin diagnosticarea dispozitivului în centrul nostru ARRON, după care noi vom prescrie o rețetă de lecuire a prietenului dumneavoastră.


  • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

  • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

  • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow