Astăzi lucrăm pînă la 15:00

Cererea dvs. a fost trimisă.

După trimiterea formularului, managerii noștri vă vor contacta în termen de 15 minute de lucru!

Din ce cauză lipsește iluminarea la telefon?

Din ce cauză lipsește iluminarea pe ecranul telefonului?
 Pentru început trebuie de efectuat o diagnostică a dispozitivului, care ne dă posibilitatea să determinăm defecțiunile elementelor și detaliilor, care trebuie să fie schimbate, dacă acestea nu pot fi supuse reparației. Cauzele principale, care duc la așa tip de probleme, sunt pătrunderea umidității în interiorul telefonului sau daunele mecanice.
 Dacă a pătruns umiditatea sau ați scăpat telefonul jos, trebuie foarte atent să uscați detaliile, să restabiliți detaliile și componentele defectate. Poate să se întrerupă funcționarea печатная плата, să se defecteze ecranul. Cea mai simplă cauză poate fi problemele cu setările și acest lucru este ușor de rezolvat, dar toate cazurile enumerate mai sus, se înlătură cu ajutorul specialiștilor.
Cum înfruntăm problemele?
 Cînd nu este iluminarea pe ecranul telefonului, mai întîi verificați nivelul de luminozitate a display. Dacă în setări totul e în regulă, atunci adresați-vă la un meșter, care foarte ușor va diagnostica dispozitivul și va efectua sudarea contactelor care nu funcționează, ele sunt amplasate în plata mamă. Noi am enumerat toate cauzele posibile care duc la aceste defecțiuni. Încă odată trebuie să marcăm că dușmanii oricărei tehnici sunt: apa sau defecțiunile mecanice. Anume ele servesc drept cauză a tuturor încălcărilor și defecțiunilor în telefonul mobil.
 


  • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

  • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

  • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow