Astăzi lucrăm pînă la 15:00

Cererea dvs. a fost trimisă.

După trimiterea formularului, managerii noștri vă vor contacta în termen de 15 minute de lucru!

Cum înlăturăm defecțiunea?

Datorită telefoanelor performante, noi avem posibilitatea să comunicăm în orice moment și în orice colț al lumii, fără a sta în rînd la buticul de telefoane; putem primi informație nouă, fără  aștepta progranele ,,Întîmplări”; ne putem distrage de la lumea înconjurătoare cu ajutorul aplicațiilor și jocurilor colorate, care le descărcăm pe dispozitivele noastre. 
 La întrebarea, cum ar trebui să fie telefonul ideal, mulți preferă să răspundă - să lucreze oriunde și să nu se descarce repede.
  Ce trebuie totuși să facem pentru înlăturarea defecțiunilor în funcționarea senzorului?
   Toată vina poate fi în pelicula protectoare. Dacă ea este destinată pentru alte modele de telefon, dar nu pentru modelul vostru, acest lucru poate duce la murdărirea panoului, unde se află senzorul. Pentru rezolvare, încercați să înlăturați pelicula, să ștergeți ecranul cu o anumită soluție. La fel puteți încerca să restabiliți setările și dispozitivul dumneavoastră va fi adus la setările din fabrică. Dacă problema se rezolvă - foarte bine. Dar dacă nu, fără ajutorul profesioniștilor nu puteți scăpa.
 Dacă ați încercat aceste două metode și nu au ajutat, vă sfătuim să apelați la service centrul nostru ARRON. Nu vă sfătuim să reparați dispozitivul acasă, deoarece acest lucru este destul de complicat și nu acceptă eșecuri. Pentru schimbarea senzorului de apropiere este nevoie niște detalii originale, care sunt destinate anume pentru modelul vostru de telefon.
 


  • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

  • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

  • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow