Moldcell

079 92 77 38

Пн-Пт 9:00-19:00  |  Сб 10:00-15:00

Astăzi noi lucrăm

Cererea dvs. a fost trimisă.

Despre noi

Arron Service - reparația lăptopurilor, reparația telefoanelor, încărcarea și reparația cartușelor, instalarea CISS, reparația calculatoarelor, reparația monoblocurilor, reparația tabletelor, reparația monitoarelor, reparatia imprimantelor, reparația router-lor, regenerarea hdd-lor, calculatoarelor precum si IT.


Avantajele companiei noastre:

 Diagnostică gratuită în cazul în care se efectuează reparația,.Consultație telefonică, Program de lucru fară pauză de masă , Ingineri calificați  ,Piese originale. Prețuri joase la toate serviciile, Tehnologii avansate, Noi importăm 70% din piese

Profesionalismul angajatilor. In compania noastra activeaza cei mai buni specialisti in domeniul dat, care reparara orice tip de probleme  fiind specializati in domeniul dat. Inafara de aceasta garanteaza solutionarea oicarei probleme si acorda garantie la toate serviciile prestate.
Preturi avantajoase. In comparatie cu celelate companii specializate in domeniul dat,Arron Service Centru pretuieste reputatia si clientii sau, deaceea ne staruim sa avem cele mai avantajoase preturi din Chisinau


În compania noastră activează ingineri calificați care au minim 3 ani experiență în domeniul dat. De aceea noi garantăm rezolvarea oricărei probleme și respectiv garanție la serivciile efectuate.