Astăzi lucrăm pînă la 18:30

Cererea dvs. a fost trimisă.

Despre noi

Arron Service - reparația lăptopurilor, reparația telefoanelor, încărcarea și reparația cartușelor, instalarea CISS, reparația calculatoarelor, reparația monoblocurilor, reparația tabletelor, reparația monitoarelor, reparatia imprimantelor, reparația routere-lor, regenerarea hdd-lor, calculatoarelor precum si IT.


Avantajele companiei noastre:

 Diagnostică gratuită în cazul în care se efectuează reparația,.Consultație telefonică, Program de lucru fară pauză de masă , Ingineri calificați  ,Piese originale. Prețuri joase la toate serviciile, Tehnologii avansate, Noi importăm 70% din piese

Profesionalismul angajatilor. In compania noastra activeaza cei mai buni specialisti in domeniul dat, care solutioneaza orice problema.  Pe langa asta oferim garantie pentru toate serviciile prestate de Service Centrul nostru.
Preturi avantajoase. In comparatie cu celelate companii specializate in acest domeniu, Arron Service Centru pretuieste reputatia si clientii sai, de asta ne staruim sa avem cele mai mici preturi din Chisinau.


În compania noastră activează ingineri calificați care au minim 3 ani experiență în acest domeniu. De aceea noi garantăm rezolvarea oricărei probleme și respectiv oferim garanție la serivciile efectuate.