Astăzi lucrăm pînă la 15:00

Service Centru Nikon Chisinau

Repararea fotocamerei Nikon

Aparatele foto aduc întotdeauna bucurie în captarea momentelor importante ale vieții noastre și a vieților celor dragi.

Prin urmare, pierderea acestui dispozitiv ne indispune,  întotdeauna și necesită reparații urgente. 

Dar, cum  si repararea oricărui alt echipament, repararea camerelor Nikon ar trebui efectuată în centre de service calificate, care pot efectua reparații cu adevărat de înaltă calitate și rapide fără  prêt cosmic

 Unde se găsește un astfel de centru de servicii în Chișinău?

Ați găsit deja acest centru!Suntem o echipă de specialiști instruiți și calificați care oferă reparații profesionale ale dispozitivelor Nikon și aduc orice defect pina la un rezultat pozitiv.

 Datorită echipamentului modern pe care îl folosim în centrul nostru de service , toate lucrările efectuate sunt maxim optimizate și efectuate cât mai calitativ . Noi executăm majoritatea comenzilor într-un timp foarte scurt, pentru că înțelegem complexitatea oricărei reparații și nu vă obligăm să așteptați în zadar.

Imediat după primirea comenzii, specialistul nostru produce o diagnosticare completă gratuită a camerei Nikon, după ce problema a fost găsită, specialistul calculează întreaga suma  de reparații și vă raportează.

Fără acordul dvs. pentru această sumă și pentru termenul limita a reparării, specealistul nu începe lucreze! 

 După confirmarea dvs., specialistul începe să lucreze.. Dacă în timpul lucrărilor de reparații se găsesc alte probleme și necesitatea de a le corecta, atunci specealistul nu le va produce fără acordul dumneavoastră.

Aceeași procedură cu privire la înlocuirea componentelor - dacă devine necesară înlocuirea componentelor vechi cu altele noi, specealistul nu va cumpăra altele noi sau nu le va elimina pe cele vechi fără acordul dvs.

Toate întrebările le discutăm direct cu dvs.Datorită acestor reguli plătiți fără taxe suplimentare și alte fraude

.Înainte de a instala componente pe un dispozitiv Nikon, toate componentele sunt testate pentru prezența defectelor.

Nu ne permitem să economisim pe orice componente, calitatea reparației în ansamblu depinde direct de calitatea componentelor.

După finalizarea reparației, experții noștri efectuează o verificare completă a întregului dispozitiv și întocmesc toate documentele necesare.

Centrul nostru de service efectuează toate lucrările de reparații Nikon numai la cel mai înalt nivel și numai la cele mai bune prețuri. Contactați-ne numai și veți fi plăcut surprinși!


  • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

  • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

  • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow