Moldcell

079 92 77 38

Astăzi lucrăm pînă la 18:30

Service Centru Meizu Chisinau

Repararea dispozitivelor Meizu

Service-ul Aaron activează pe piață de peste 9 ani și oferă o mare cantitate de servicii și reparații pentru diferite aparate Meizu din Chișinău.

Meșteriiii din service-ul Aaron sunt  experimentați  și se ocupă de  reparația:telefoanelor, laptop-urilor, PC,  tabletelor, ceasurilor și așa mai departe

Doar experții cu experiență de muncă de mulți ani și un vast bagaj de abilități și cunoștințe sunt angajați în repararea tuturor dispozitivelor .

Toate uneltele și echipamentele din centrul de service Aaron sunt de înaltă calitate și, în colaborare cu expertii extraordinari , reduc riscurile de reparații nereușite..

Realizăm reparații ale tuturor modelelor Meizu folosind numai componente de înaltă calitate, cu siguranța, toate lucrările au loc într-o încăpere specială, în conformitate cu toate regulile.

Îndepărtați rapid defectiunele ale dispozitivului Meizu.

 Curățarea prafului, înlocuirea pastei termice, lubrifierea coolerului

 Lipirea și înlocuirea diferitelor intrări și conectori, microcipurilor, zonei de contact·

 Restabilirea după ce apa sau alt lichid ajunge în interiorul carcasei.

Repararea și înlocuirea componentelor mecanice (butoane, capacul laptopului, tastatură

Instalarea, reinstalarea  sistemului de operare.

Eliminarea defecțiunilor software ale dispozitivului.

Actualizarea dispozitivului, optimizarea software-ului, instalarea oricărui program.

Datorită echipamentului modern, experții centrului de service Arron pot determina defectele  celor mai mici detalii și să le repare rapid în cea mai bună calitate posibilă

Cum lucreaza Arron Service

Centrul de servicii Aaron este deschis de luni până vineri, singură zi liberă este duminică.

Clientul poate să ne contacteze la orice moment convenabil, lăsând o solicitare pe site-ul nostru în secțiunea "Despre noi".

Nu avem taxe suplimentare și alte metode de a face bani pe clienți.

Imediat după diagnosticarea complexă a dispozitivului Meizu, vă vom anunța prețul..

Dacă va fi necesar să efectuăm reparații suplimentare, pentru care vor fi necesare taxe suplimentare, atunci fără acordul dvs. nu avem dreptul să efectuăm reparații suplimentare.

Respectăm și apreciem fiecare client, astfel încât această regulă va fi întotdeauna relevantă în centrul nostru de service.

Centrul Aaron oferă servicii de reparații și întreținere pentru un număr imens de dispositive Meizu diferite, cu o garanție de 30 până la 365 de zile pentru toate serviciile

Aceasta înseamnă că prețuim reputația, imaginea și fiecare client separat.. Contactați-ne la un moment convenabil și vom efectua pentru dvs. repararea unui dispozitiv Meizu de orice complexitate la cele