Astăzi lucrăm pînă la 18:30

Service Centru Lenovo Chisinau

Repararea dispozitivelor Lenovo

Compania renumită Lenovo are o răspândire uriașă în întreaga lume datorită tehnicii excelente pe care această companie chineză o produce de peste 35 de ani.

Dar indiferent de cât de calitative produsele Lenovo sunt, din cauza factorului uman, orice dispozitiv poate sa se strice brusc și poate provoca probleme enorme.

 De multe ori utilizatorul este de vina în defectul comis, mai jos este o listă a principalelor greșeli ale utilizatorilor Lenovo în timpul funcționării dispozitivului.

Principalele Cauze ale defecțiunilor

  Pătrunderea apei în carcasă, ecran, tastatură.

  Defecțiuni mecanice, căderi etc.

 Componente de calitate slabă sau defecte din fabrică.

  Defecțiuni software.

Pericolele de auto-reparare!!!

Foarte des, utilizatorii încearcă să-și repare singuri dispozitivul , fără experiența, echipamentele, cunoștințele și abilitățile necesare. Adesea, o astfel de reparație nu duce la nimic bun, ci creează numai probleme suplimentare.

 în majoritatea cazurilor, utilizatorul distruge dispozitivul cu siguranța și doar dupa o reparare nereușită,, aduce dispozitivul În Service Centru Aaron.

În consecință, după o astfel de reparație, echipamentul nu mai poate fi reparat sau poate fi reparat, dar atunci reparația respectiva  va dura mult mai mult timp și va costa mai mulți bani ar fi mult mai bine daca utilizatorul va aduce dispozitivul imediat în Service Centrul Arron.

Prin urmare, vă recomandăm imediat să contactați Service Centrul Aaron dupa ce a fost găsit vreun defect.

Pentru a evita aceste situații neplăcute, trebuie să contactați imediat centrul de servicii Arron cu sediul central în Chișinău, unde lucrează numai specialiști cu experiență și numai acolo experții noștri pot oferi ajutor de înaltă calitate pentru dispozitivul Lenovo.

Când ne contactați, obțineți o garanție de calitate din partea service-ul nostru, în absența unui rezultat pozitiv, nu vom lua bani de la dvs.Plătiți doar pentru rezultat!Totul este complet cinstit și transparent!În  timpul reparației, folosim numai componente de înaltă calitate, nu economisim pe calitatea muncii.

Suntem gata să efectuăm absolut orice reparații, întreținere preventivă și diagnosticare a echipamentelor Lenovo nu numai în cel mai scurt timp posibil și la prețuri accesibile.

Defecțiuni in domeniul software a dispozitivelor.

De asemenea, cauza defecţiunii dispozitivelor Lenovo nu poate fi doar o defecţiune mecanică.

Componenta software a dispozitivului poate fi de asemenea nefuncțională, ceea ce ar face imposibilă utilizarea a telefonului complet.

Centrul de servicii Arron este întotdeauna gata să vă ajute

Oferim următoarele servicii pentru repararea componentelor software a dispozitivelor de la Lenovo:

Înlocuirea sau reinstalarea componentelor software a dispozitivului (firmware-ul

Instalarea programelor soft

Transfer sau salvarea datelor utilizatorului.

 Înlăturarea oricăror probleme software.

De asemenea, ne puteți contacta dacă telefonul , tableta, laptopul sau alte dispositive au încetat să funcționeze corect, sau început să eșueze.

Vom diagnostica și rezolva problemele software.

De ce merită să vă adresați la noi?

Garanție pentru toate serviciile de reparații de la 30 la 365 de zile·      

  Executăm reparații de orice complexitate.

Folosim numai componente și echipamente de înaltă calitate de cel mai înalt nivel.

 Abordare individuală și servicii la cel mai înalt nivel

 Un număr mare de feedback-uri și claritatea întregului proces.

 În piață activăm  începând cu 2010 și avem o vastă experiență în diferite domenii de reparare

 În ceea ce ne privește, toți clienții noștri sunt satisfăcuți nu numai de prețul și calitatea muncii efectuate, dar și de termenele de executare a comenzilor.

Lucrăm cu fiecare client cu o abordare individuală și alegem reparația în funcție de dorințele și cerințele clientului, nu veți vedea niciodată  proprie initiativă din partea noastră, respectăm clienții și deciziile acestora . 

Sediul nostru principal și unic este la Chișinău și funcționează întotdeauna la timp, astfel încât să îl puteți vizita în orice moment convenabil pentru dvs sau să ne contactați utilizând datele noastre de contact afișate pe site.

Service Centrul Arron își prețuiește reputația și imaginea, așa că vom face totul pentru ca, clientul, să fie  total mulțumit de serviciile noastre și să ne puteți recomanda cu  siguranță.

 


  • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

  • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

  • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow