Astăzi lucrăm pînă la 18:30

Service Centru LG Chisinau

Tehnica LG

Brendul vestit LG este popular inîntreaga lume are o gamă largă de tehnologii diferite.

Acestea sunt telefoane, tablete, televizoare, calculatoare, un număr mare de aparate de uz casnic și multe altele.

Odată cu creșterea numărului de dispositive , la fel crește și necesitatea  de întreținere și reparare corespunzătoare.

Dar aceste operațiuni trebuie efectuate în centre profesionale speciale care pot oferi reparații sau întreținere cu adevărat competente în domeniul electronicii.

Nu recomandăm să efectuați lucrările de reparații desinestătător!

Pentru a efectua o reparație completă, aveți nevoie de echipament special și de unelte de înaltă calitate, de asemenea, nu puteți face o reparație completă si calitativa  fără bagaj mare de cunoștințe și abilități pe care ni le dețin mesterii Centrului de servicii Arron.

Absența unui singur punct  din lista de mai sus poate duce la consecințe tragice pentru dispozitivul dvs.

LG și face imposibilă repararea acestuia sau altfel va fi dificil într-o asemenea măsură încât ar fi mai avantajos să se facă o achiziție a unui nou dispozitiv.

Centrul de servicii Arron din Chișinău nu va permite realizarea unor astfel de consecințe tragice, vom face tot posibilul pentru a reintoarce  dispozitivul LG la viata.

Acest lucru este posibil datorită personalului care lucrează în centrul nostru și ne putem mândri cu un bagaj imens de experiență și abilități ale acestor meșteri profesioniști și calificați.

Ei pot identifica o greșeală cu acuratețea așii reali in domeniul sau  și o pot elimina cât mai eficient posibil si sa efectueze un lucru calitativ in cat  clientul va uita pe multi ani  despre de grijile legate de dispozitivul personal.

Inainte de a efectua orice reparații, experții noștri determină cu promptitudine și cu precizie defecțiunea și încep imediat să repar echipamente iesite din functie . Trebuie remarcat faptul că procedura de diagnosticare este absolut gratuită și garantează rezolvarea corectă a problemelor de la experții noștri, vă informăm, de asemenea, despre costul total al reparării înainte de a începe reparația.

După efectuarea acestei diagnostice, mesterii preiau procesul de repararea dispozitivului.. în timpul procesului de reparație, se poate dovedi că este necesar să înlocuiți componentele vechi cu altele noi sau să efectuați reparații suplimentare pe dispozitivul LG, garantăm că fără acordul dvs. suma  de reparații nu va depăși  suma inițial anunțata  și dacă este necessitate de instalare a componentelor noi sau efectuarea altor lucrari suplimentare

Ne vom adresa imediat la dvs și nu vom  lua decizia de a  face lucruri  în plus fara acordul dvs  . Întotdeauna respectăm această regulă, deoarece clientul se află pe primul loc  în Centrul de servicii Arron și nu câștigul material.

De ce merită să va adresati  la Centrul de servicii Arron?·        

Activitatea exactă a personalului nostru, funcționarea fără abateri de la program.

Profesionalismul centrului nostru de servicii.

 Folosirea numai echipamentelor moderne și numai uneltelor de înaltă calitate, care împreună cu meșterii experimentați garantează un rezultat pozitiv.

Program absolut gratuit de diagnosticare

Oferim o garanție de la 30 la 365 de zile pentru toate serviciile noastre

 Este Posibilă reparația la domiciliu  în toate zonele Chișinăului

Reduceri frecvente pentru utilizatorii site-ului nostru

 Pentru a ne contacta, există mai multe moduri:

 Vizitați centrul nostru la adresele indicate in secțiunea "Despre noi"

 Sunați-ne la numerele de mai sus

 Contactați-ne cu ajutorul consultantului nostru.

 Vizitați secțiunea "Despre noi" și completați un formular special.

Vă vom salva de la orice probleme cu tehnologia LG în cel mai scurt timp posibil.

Dacă ne contactați, vă veți economisi timpul și energia încredințând reparația dispozitivului dvs  unor profesioniști calificați care repară repede și cu precizie prietenul dvs loial.


  • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

  • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

  • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow