Moldcell

079 92 77 38

Astăzi lucrăm pînă la 18:30

Service Centru Canon Chisinau

Repararea  fotocamerei Canon

Tehnologia Canon este recunoscută în întreaga lume pentru produsele sale de înaltă calitate, fiabilitate și durabilitate.

Cu toate acestea, chiar și un astfel de dispozitiv de înaltă calitate poate se defecta din cauza folosirii incorecte,a utilizatorului sau a altor daune externe cauzate de coincidența circumstanțelor

Dacă utilizați un dispozitiv Canon de mai mulți ani, atunci sunteți familiarizat cu problema deteriorării bateriei dispozitivului sau dacă bateria nu se  mai încărcată definitiv.

Adesea, utilizatorul însuși este de vina pentru defectele ce apar cu timpul la dispozitivele Canon drept cauza poate fi , utilizarea necorespunzătoare a dispozitivului și defectiunele ocazionale .

Mai jos am furnizat o listă a celor mai frecvente defectiuni camerelor Canon.

1.Funcționează incorecta flash-urior la cameră

Mai întâi trebuie să verificăm modul în care au avut loc filmarea.

Acest mod trebuie să corespundă nivelului iluminării camerei în care vă aflați.

Dacă modul se potrivește și blițul nu funcționează, atunci problema este în interiorul camerei.. Ce ar putea eșua? Elementele ar putea eșua, cum ar fi: condensator, ,transformatorul.

Un bec ar putea arde  sau o trenă să se rupă Pentru a determina cu precizie daunele, este necesar să faceți o diagnosticare completă a întregii camere Canon.

2.Camera Canon nu vede cartela de memorie

Problema ar putea fi în blocatorul pe card reader pentru a verifica dacă este o problemă, trebuie doar să rotiți pârghia albă în direcția opusă și să introduceți cardul înapoi. 

Sau verificați instalarea cardului de memorie, dacă cardul funcționează și este instalat corect, iar maneta este în poziția corectă, atunci problema este în aparatul foto.

Este posibil ca cardul de memorie să nu se  potrivească pentru modelul aparatului foto, sau este posibil ca aparatul foto să nu accepte această cantitate de memorie.

De asemenea, problema poate fi în slotul pentru card, el poate fi deteriorat din mai multe motive: murdărie, praf, o cantitate mică de umiditate sau  problemă cu contactele.

3.Camera Canon nu se aprinde.

Inițial, trebuie să verificați dacă camera este încărcată.

Dacă dispozitivul este încărcat și camera însă nu se aprinde, trebuie să luați dispozitivul la diagnosticare, deoarece există mai multe motive pentru o defecțiune.

Problema poate rezulta din următoarele motive: umiditatea sau alte obiecte de murdărie au nimerit în buton a încetat să funcționeze trena responsabilă pentru butonul de alimentare a ecranului, sau circuitului de contact s-a defectat.

4.Imaginile nu se înregistrează pe cardul de memorie al camerei Canon.

Verificați corectitudinea instalării cardului de memorie, performanța acestuia, supraaglomerarea, astfel încât să nu existe nici o îndoială, citiți instrucțiunile pentru instalarea cardului de memorie.

Încercați să introduceți o altă cartelă de memorie, sunteți sigur de performanța acesteia sau încercați să instalați unul nou.

Dacă cardul totuși nu înregistrează imaginea, atunci ar trebui să contactați centrul de service Arron, unde specialiștii cu experiență vor efectua o diagnosticare detaliată și vor remedia problema cu dispozitivul dvs. Canon.

5. Camera Canon întunecă imaginile

Primul lucru pe care trebuie să îl verificați este regimul care este setat în prezent în aparatul foto.

Dacă ați reglat modul în funcție de condițiile de iluminare și imaginile sunt rele, trebuie să resetați toate setările la setările inițiale.

Când aceste acțiuni nu vă ajută contactați centrul de serviceAaron. Eșecuri posibile: funcționarea defectuoasă a mecanismului diafragmei

Nu recomandăm auto-repararea!

Sunt necesare cunoștințe, abilități, echipamente profesionale și componente de înaltă calitate pentru reparații.   

Centrul nostru deține în totalitate tot ceea ce este necesar pentru reparațiile profesionale, deci nu ezitați să ne contactați și vă garantăm servicii de calitate și un dispozitiv Canon perfect si calitativ.