Astăzi lucrăm pînă la 15:00

Service Centru Acer Chisinau

Repararea dispozitivelor  Acer

Centrul Arron se ocupă. cu repararea profesională a oricărui dispozitiv Acer la Chișinău de peste 9 ani.

Centrul nostru de servicii Arron oferă absolut toate serviciile pentru repararea dispozitivelor Huawei, o garanție de 30 până la 365 de zile .

În cele mai rare cazuri, în cazul în care expertul  și-a făcut munca necorespunzător, ceea ce este o mare raritate în centrul nostru bine, dacă acest lucru se întâmplă, expertul va fi obligat să-și refacă comanda gratuit și să-o aducă la rezultatul pozitiv promis.

Centrul nostru de service utilizează numai unelte și echipamente de înaltă calitate, costisitoare, numai pentru reparații de înaltă calitate ale dispozitivelor Acer.Adresa centrului nostru de servicii din Chișinău,

împreună cu programul de lucru, este indicat în secțiunile "Despre noi" de pe site-ul din care citiți în prezent acest articol, puteți să ne sunați sau să lăsați o cerere și vă vom apela înapoi.

Este, de asemenea, posibilă  reparatia la domiciliu, lăsând o cerere pe site sau pur și simplu sunând la numerele noastre.

Dacă problema poate fi rezolvată la fața locului, atunci  expertul va efectua operațiunea rapid și eficient, dar există cazuri când este nevoie de echipament specializat, apoi expertul  va duce dispozitivul la atelier pentru a finaliza gratuit repararea cu ajutorul echipamentului.

Service Centrul Arron monitorizează calitatea execuției comenzilor, astfel că suntem personal responsabili pentru fiecare comandă, apreciem fiecare client și suntem gata să acceptăm sugestii și comentarii cu privire la îmbunătățirea centrului nostru.

Reiesind din faptul câ activam pe piață începând cu 2010, avem deja o mulțime de experiență în repararea echipamentelor Acer, care constă în mii de comenzi pentru diverse reparații Am primit multe mulțumiri de la clienții noștri, pe care îi apreciem cu adevărat și vom face totul pentru a le aduna mai multe, astfel încât dumneavoastră, în calitate de client, să vă mulțumiți cu serviciul și munca noastră

 


  • Diagnosticarea în caz de reparare - gratuit

  • Garanție pentru cel mai bun raport calitate / preț

  • Garanție de până la 3 ani

Comandă curier arrow Peliculă de protecție arrow